Selección de idioma

ValenciàEspañolEnglishFrench (Fr)

Publicaciones recientes

ELS CAVALLERS DEL REGNE DE VALENCIA

Título: "Els cavallers del Regne de Valencia"

Precio: 10€

Contacto:

secretaria@inev.org

Más informació aqui

Noticias
Per una finançacio justa, no volem ser moneda de canvi PDF Imprimir E-mail
Escrito por Administrador   
Martes, 07 de Noviembre de 2017 17:01
No hi ha traduccio disponible

L'Institut d'Estudis Valencians comunica als seus socis, simpatisants i a tota la societat valenciana que s'adherix a la marcha civica que tindra lloc el proxim 18 de novembre baix el lema Per una finançacio justa, no volem ser moneda de canvi; eixirà a les 12:00h des de la Plaça dels Furs en direccio al carrer dels Cavallers i finalisarà en la Plaça de la Mare de Deu a on es llegirà un manifest per part de les associacions convocants.

Considerem que la Comunitat Valenciana ve patint en els ultims anys una finançacio deficitaria que comporta greus dificultats per al correcte desenroll de la nostra societat en ambits com la sanitat, l'educacio, la cultura, el transport o la industria. Creguem que en estos moments no hi ha una inversio proporcionada per part de l'Estat si considerem que la Comunitat Valenciana es una de les regions que mes aporta al conjunt de l'Estat Espanyol. Pensem que sense una millor finançacio no podem alcançar les quotes de progres social i economic tipiques d'una sociedad alvançada.

 

 
Dia europeu de les llengües. Institut d'Estudis Valencians PDF Imprimir E-mail
Escrito por Administrador   
Jueves, 28 de Septiembre de 2017 22:07
No hi ha traduccio disponible

Un any mes, en ocasio del Dia Europeu de les Llengües, l'Institut d'Estudis Valencians i el Centro Aragonés de Valencia organisen un encontre cultural a on es llegiran poesies i contes populars; estaran representades les llengües aragonesa, provençal, bable, gallega i valenciana. Esta commemoracio es una iniciativa de la Comissio Europea i del Consell d'Europa en homenage a la diversitat llingüistica d'Europa representant a 800 millons de ciutadans de 47 països. Recordem que en el nostre continent es parlen mes de 200 llegües propies entre les quals 60 son regionals o minoritaries. L'Institut, junt en atres associacions amigues, participa d'esta manera en la difusio de les varietats llingüistiques i en el foment de la diversitat cultural que caracterisa a Europa.

 

 

Des de la nostra institucio animem a totes les persones a participar en est acte que es celebrarà el proxim divendres 6 d'octubre en el Centro Aragonés de Valencia (c/ Don Juan de Austria, 20) a partir de les 19:00h. En acabar les activitats culturals oferirem als assistents un chicotet aperitiu de germanor.

 

Leer más...
 
Presentacio del llibre "Cronologia elemental de l'historia valenciana" PDF Imprimir E-mail
Escrito por prensa   
Jueves, 29 de Junio de 2017 16:54
No hi ha traduccio disponible

Dema divendres 30 de juny tindra lloc la presentacio del llibre "Cronologia elemental de l'historia valenciana" de la seccio d'Historia i Etnografia.

La presentacio es fara en la seu del GAV (Carrer Julián Peña, 3 baix, Valencia) a les 20 hi contarà en el director de la seccio i autor del llibre Albert Cuadrado i de la la Flor que tambe firmarà eixemplars del llibre.

 

mes info

 
Asamblea de la Alianza Europea de Lenguas Regionales PDF Imprimir E-mail
Escrito por prensa   
Martes, 18 de Abril de 2017 11:45

El Instituto de Estudios Valencianos ha participado, representando a la lengua y cultura valencianas, en la asamblea anual de la Alianza Europea de Lenguas Regionales celebrada el fin de semana de los días 8 y 9 de abril en Provença. En la asamblea se han planteado diferentes proyectos para defender las diferentes culturas representadas dentro de la Alianza, como son la bearnesa, la gascona, la provençal, la nissarda, la napolitana y la valenciana.

 

El Instituto también dispuso de un estand en el Fórum de las Asociaciones Provenzales donde expuso sus últimos trabajos publicados y una muestra de productos típicos valencianos para dar a conocer nuestra cultura entre los numerosos asistentes al forum.

 

Como es habitual, el estand se acercaron algunos valencianos y descendientes de valencianos que hoy en día viven el Provenza y que se alegraron de recordar a su Valencia de origen en nuestro estand.

 

Agora de Maussane les Alpilles

Leer más...
 
Tots els dies 9 - Abril PDF Imprimir E-mail
Escrito por Prensa   
Jueves, 06 de Abril de 2017 17:00
No hi ha traduccio disponible

El Rogle Constanti Llombart de Cultura Valenciana i Convencio Valencianista dedicaràn el proxim Tots els dies 9 a Josep Romeu i Parras, heroe de la Guerra del frances, naixcut i afincat en Sagunt, localitat en la que tindra lloc l’homenage.

Per este motiu el proxim dissabte dia 8 d’abril es realisarà una visita per diferents llocs emblematics de la ciutat.

Es pot arribar a la capital del Camp de Morvedre en vehicul particular o en tren. El punt d’encontre sería a les 10:15 h en la porta principal de l’Iglesia del Salvador, que està a escassos metros de l’estacio del tren i tambe de la carretera general. Hi ha molta freqüencia de pas de trens.

Per a mes informacio enviar nom i telefon a: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla

 
<< Inicio < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Próximo > Fin >>

Página 1 de 14