Sélection de la langue

ValenciàEspañolEnglishFrench (Fr)

Éditions récents

ELS CAVALLERS DEL REGNE DE VALENCIA

Titre: "Els cavallers del Regne de Valencia"

Prix: 10€

Contact:

secretaria@inev.org

Plus d'informations ici

Nouvelles
Per una finançacio justa, no volem ser moneda de canvi PDF Imprimer Envoyer
Écrit par Administrador   
Mardi, 07 Novembre 2017 17:01
No hi ha traduccio disponible

L'Institut d'Estudis Valencians comunica als seus socis, simpatisants i a tota la societat valenciana que s'adherix a la marcha civica que tindra lloc el proxim 18 de novembre baix el lema Per una finançacio justa, no volem ser moneda de canvi; eixirà a les 12:00h des de la Plaça dels Furs en direccio al carrer dels Cavallers i finalisarà en la Plaça de la Mare de Deu a on es llegirà un manifest per part de les associacions convocants.

Considerem que la Comunitat Valenciana ve patint en els ultims anys una finançacio deficitaria que comporta greus dificultats per al correcte desenroll de la nostra societat en ambits com la sanitat, l'educacio, la cultura, el transport o la industria. Creguem que en estos moments no hi ha una inversio proporcionada per part de l'Estat si considerem que la Comunitat Valenciana es una de les regions que mes aporta al conjunt de l'Estat Espanyol. Pensem que sense una millor finançacio no podem alcançar les quotes de progres social i economic tipiques d'una sociedad alvançada.

 

 
Dia europeu de les llengües. Institut d'Estudis Valencians PDF Imprimer Envoyer
Écrit par Administrador   
Jeudi, 28 Septembre 2017 22:07
No hi ha traduccio disponible

Un any mes, en ocasio del Dia Europeu de les Llengües, l'Institut d'Estudis Valencians i el Centro Aragonés de Valencia organisen un encontre cultural a on es llegiran poesies i contes populars; estaran representades les llengües aragonesa, provençal, bable, gallega i valenciana. Esta commemoracio es una iniciativa de la Comissio Europea i del Consell d'Europa en homenage a la diversitat llingüistica d'Europa representant a 800 millons de ciutadans de 47 països. Recordem que en el nostre continent es parlen mes de 200 llegües propies entre les quals 60 son regionals o minoritaries. L'Institut, junt en atres associacions amigues, participa d'esta manera en la difusio de les varietats llingüistiques i en el foment de la diversitat cultural que caracterisa a Europa.

 

 

Des de la nostra institucio animem a totes les persones a participar en est acte que es celebrarà el proxim divendres 6 d'octubre en el Centro Aragonés de Valencia (c/ Don Juan de Austria, 20) a partir de les 19:00h. En acabar les activitats culturals oferirem als assistents un chicotet aperitiu de germanor.

 

Lire la suite...
 
Presentacio del llibre "Cronologia elemental de l'historia valenciana" PDF Imprimer Envoyer
Écrit par prensa   
Jeudi, 29 Juin 2017 16:54
No hi ha traduccio disponible

Dema divendres 30 de juny tindra lloc la presentacio del llibre "Cronologia elemental de l'historia valenciana" de la seccio d'Historia i Etnografia.

La presentacio es fara en la seu del GAV (Carrer Julián Peña, 3 baix, Valencia) a les 20 hi contarà en el director de la seccio i autor del llibre Albert Cuadrado i de la la Flor que tambe firmarà eixemplars del llibre.

 

mes info

 
Assemblée de l'Alliance européenne des langues régionales PDF Imprimer Envoyer
Écrit par prensa   
Mardi, 18 Avril 2017 11:45

Des études de Valence Institut a participé, ce qui représente la langue de Valence et de la culture, à la réunion annuelle de l'Alliance européenne des langues régionales a eu lieu le week-end du 8 et 9 Avril à Provença. Dans l'assemblée ont soulevé divers projets pour défendre les différentes cultures représentées au sein de l'Alliance, comme béarnaise, gasconne, le provençal, le Nissarda, napolitain et Valence.

L'Institut a également un stand au Forum des associations Provenzales qui expose ses dernières œuvres publiées et un échantillon de produits typiques de Valence pour faire connaître notre culture parmi les nombreux assister au forum.

Comme d'habitude, le stand des Valenciens et descendants de Valence aujourd'hui vivent la Provence et étaient heureux de se rappeler sa maison à Valence a approché notre stand.


Agora de Maussane les Alpilles

Lire la suite...
 
Tots els dies 9 - Abril PDF Imprimer Envoyer
Écrit par Prensa   
Jeudi, 06 Avril 2017 17:00
No hi ha traduccio disponible

El Rogle Constanti Llombart de Cultura Valenciana i Convencio Valencianista dedicaràn el proxim Tots els dies 9 a Josep Romeu i Parras, heroe de la Guerra del frances, naixcut i afincat en Sagunt, localitat en la que tindra lloc l’homenage.

Per este motiu el proxim dissabte dia 8 d’abril es realisarà una visita per diferents llocs emblematics de la ciutat.

Es pot arribar a la capital del Camp de Morvedre en vehicul particular o en tren. El punt d’encontre sería a les 10:15 h en la porta principal de l’Iglesia del Salvador, que està a escassos metros de l’estacio del tren i tambe de la carretera general. Hi ha molta freqüencia de pas de trens.

Per a mes informacio enviar nom i telefon a: Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.

 
<< Début < Précédent 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Suivant > Fin >>

Page 1 sur 14