Seleccio d'idioma

ValenciàEspañolEnglishFrench (Fr)

Publicacions recents

ELS CAVALLERS DEL REGNE DE VALENCIA

Titul: "Els cavallers del Regne de Valencia"

Preu: 10€

Contacte:

secretaria@inev.org

Mes informacio aci


Conferencia: La Festa del Corpus PDF Imprimir E-mail
Escrit per Administrador   
dijous, 8 - novembre - 2012 13:58

La Seccio de Historia, Llengua i Etnografia de l'Institut d'Estudis Valencians presenta el dimecres 21 de novembre la conferencia titulada La Festa del Corpus. Sera impartida per Joan Antoni Jurado i García i Armando Serra Cortés. 

L'exposicio sera a les 19:00h en la Biblioteca Municipal Nova Al-Russafi, en el carrer Poeta Al-Russafi, 2-4 de Valencia (junt al mercat de Russafa).

 

Image de la provesso del Corpus de Valencia de 2007.

 

El Corpus Christi es una festivitat religiosa de gran tradicio en la ciutat de Valencia i es celebra xixanta dies despres del dumenge de resurreccio. Dins del Cicle de Conferencies sobre etnografia valenciana titulat De la Festa la Vespra que està desenrollant l'Institut d'Estudis Valencians Joan Antoni Jurado i García i Armando Serra Cortés nos presentaran en detall els origens i les particularitats del Corpus en Valencia.

Joan Antoni Jurado i García es membre del Grup de Mecha i de l'Associacio d'Amics del Corpus de la Ciutat de Valencia i Armando Serra Cortés es pintor, ilustrador i disenyador de falles. Tambe es membre i fundador del Grup de Mecha.