Seleccio d'idioma

ValenciàEspañolEnglishFrench (Fr)

Publicacions recents

ELS CAVALLERS DEL REGNE DE VALENCIA

Titul: "Els cavallers del Regne de Valencia"

Preu: 10€

Contacte:

secretaria@inev.org

Mes informacio aci


Lo que es tira no fa profit PDF Imprimir E-mail
Escrit per Prensa   
dijous, 20 - novembre - 2014 18:30

Els dies del 22 al 30 de novembre es celebra la Semana Europea de la Prevencio de Residus, dedicada enguany a l'estalvi alimentari. L'Institut d'Estudis Valencians, a traves de la seua seccio de Ciencia, Salut i Mig Ambient, ha organisat una accio dins d'esta semana: Recorda: “Lo que es tira no fa profit”.

 

Esta accio, basada en un taller-coloqui participatiu, tindra lloc el proxim dijous 27 de novembre a la biblioteca Nova Al-Russafi en Russafa (C/ Poeta Al-Russafi, 2. Prop del Mercat de Russafa) a les 18:30 h.

La Semana Europea de la Prevencio de Residus es una iniciativa que te per objectiu promoure i implantar, durant una semana, accions de sensibilisacio sobre recursos sostenibles i gestio de residus. Dites accions estan centrades en les “3Rs”: Reduccio de residus, Reutilisacio de materials i productes i Reciclage.

Este taller-coloqui participatiu, preten concienciar de l'importancia de la reutilisacio front al fet de tirar menjar que ya hem comprat i els seus efectes. A part de l'evident perdua de diners que supon desaprofitar eixe menjar, tambe es perden tots els recursos invertits per a obtindre eixos aliments, transformar-los i fer-los arribar a les nostres mans.

Participa i porta't les teues receptes per a aprofitar el menjar sobrant d'atres receptes. Estes receptes moltes voltes son trameses de generacio en generacio dins de les families o en alguns pobles es convertixen en receptes tradicionals.

¡Esperem les vostres receptes!

Transport per a arribar a la biblioteca: Autobus EMT llinies 6, 7, 14, 15, 35 ,89, 90