Fira d’associacions de Denia, de la ma de l’associacio Roc Chabàs

L’Institut d’Estudis Valencians estara present en la Fira d’Associacions de Denia gracies a l’associacio Roc Chabàs.

Esta es la primera edicio d’esta fira en la que participa l’associacio valencianista de Denia, que ha convidat a participar, des de la seua paraeta, a diverses associacions culturals valencianes.

La fira tindra lloc el dissabte 2 d’octubre, en el carrer de La Via, des de les 10 del mati a les 8 de la vesprada. Els ciutadans que s’acosten a la fira podran coneixer de prop les activitats de l’associacio Roc Chabàs i conseguir eixemplars de Renaiximent, el seu bolleti mensual.

Bolleti mensual de l'associacio Roc Chabàs

Tambe podran adquirir llibres escrits en llengua valenciana, del propi Institut d’Estudis Valencians i d’atres associacions com el Rogle Constanti Llombart o d’editorials, com Mosseguello que ya han confirmat la seua assistencia a la fira. Diferents autors com Joan Culla, Juli Moreno o Albert Cuadrado acudiran a la caseta de l’associacio Roc Chabàs per a firmar els seus llibres.

La Regidoria d’Igualtat i Politiques Inclusives organiza esta fira d’associacions sense anim de lucre per a donar a coneixer el teixit associatiu de Denia i la seua comarca.

Vos convidem a acudir el 2 d’octubre a Denia a coneixer millor a l’associacio Roc Chabàs i a tot el teixit associatiu denier.

Data de l'acontenyiment: 
dissabte, 2 octubre, 2021 - 10:00
Ubicacio: 
Carrer de La Via
03700 Denia Alicante
Espanya
Tipo activitat: 
Valencià