Socioobstaculs de la llengua valenciana

Autor: 
Chimo Lanuza
Nº pagines: 
306

L'obra tracta els principals conceptes que utilisa la sociollingüistica per a explicar els problemes que es troba el parlant quan s'expressa en el seu idioma. Tracta els problemes d'inteligibilitat i paregut entre llengües, l'evasiva diferencia entre llengua i dialecte, el pancatalanisme valencià, la politica llingüistica, etc.

Lanuza deixa parlar als sociollingüistes en un cabaç de cites que nos ajudaran a comprendre lo que nos ocorre. Esta disciplina està mes ancorada en la realitat, perque la llingüistica es mes susceptible de fer-se en un laboratori o en un despaig, abraça al parlant, la parella de ball de la llengua discriminada i afig un context: la cultura i la societat. Esta perspectiva mes ampliada nos fa entredre millor els postulats que planteja la caterva de documentacio que nos obrirà els ulls, la ment, nos deixarà perplexos i indignats, tot al mateix temps, per les injusticies que es cometen contra la nostra etnia.

Les trescentes pagines es devoren rapidament i l'informacio que rebran sera tan util com reveladora. Nos espenta a aumentar l'implicacio en la defensa de la nostra llengua i cultura.

Preu: 
15,00 €
Idioma: