Botiga

La conjugacio verbal valenciana

Autor: 
Miquel Castellano i Arolas
Nº pagines: 
160

Diccionari de verps en llengua valenciana [en + de 6.000 verps conjugats]

Preu: 
10,00 €
Idioma: 

Micalet, el pastoret

Autor: 
Mª Carme Fuster i Orti
Nº pagines: 
40

Nos trobem, grans i menuts, davant d'una encantadora historia, l'accio de la qual es desenrolla en un tradicional poblet del secà, alla a on les montanyes valencianes acaronen els nuvols que suren penjants d'un blau cel que albiren els ulls d'un chiquet chicotet mentres ensomia en descobrir i en viure, pot ser algun dia encara llunta, una experiencia ilusionant, La narracio, pleneta de l'inocencia dels mes menuts, discorrerà entre desijos i gojos, entre l'alegria compartida i l'enchis interior per a, al remat, ¿tindre o no la solucio esperada?

Preu: 
5,00 €
Idioma: 

Les gotes

Autor: 
Ampar Navarro i Cuesta
Nº pagines: 
40

Des d'un plantejament en el que les gotetes d'aigua son les protagonistes de la propia historia, una chiqueta pot escoltar els diferents sentirs en els que cada una d'elles viu el seu discorrer pels diferents estats als quals la seua composicio les du. El classic tema del cicle de l'aigua es tracta des de l'inocencia i la simpatia de la visio infantil de tots aquells fenomens naturals que suponen per als mes menuts tot un descobriment que no deixa mai de sorprendre'ls.

Preu: 
5,00 €
Idioma: 

El gran formage

Autor: 
Cristina Cerdà i Torres
Nº pagines: 
40

Dins d'esta simpatica narracio, ambientada en un chicotet poblet de l'interior, l'autora nos fa particips d'una imaginativa historia a on la solidaritat es la protagonista. Poquet a poquet seguirem les peripecies de l'obra artesana del formager de la poblacio: un grandissim formage, de dimensions immensurables, que no es pot tallar ni trossejar, puix es faria malbe, i que ha de ser traslladat per les mestres a l'escola per a tast i gust dels menuts. La solucio, que vindra de la ma d'una chiqueta, no pot ser mes ingeniosa.

Preu: 
5,00 €
Idioma: 

Enkara

Autor: 
Chimo Lanuza i Ortuño
Nº pagines: 
96

Enkara, tercer llibre del viler Chimo Lanuza, des del trencall de maror de l'intimitat mes viva, a on couen farcits els sentiments i les esperances, els amors i les solituts, nos fa albirar, entre dos clarors, en el brollador refrescant i pur del seu llenguage, la claritat dels llamps que, com cada dia, venen a llaurar, l'anima propia.

Preu: 
8,00 €
Idioma: 

El Requiem del Samaruc

Autor: 
Sony Grau i Carbonell
Nº pagines: 
276

El Requiem del Samaruc es una novela de valencians i entre valencians. Aci es parla de tot quan tenim a flor de pell, de les nostres ilusions colectives, i de les nostres frustacions individuals, del nostre ser, de lo que volem, de lo que volen i de lo que no volen que sigam. Dels cóms i dels quans, en nnoms sense llinages; d'un trencament generacional, d'una guerra civil ente pacifics conciutadans, una guerra de paraules i llengües esmolades. De la supervivencia d'un poble: el nostre.

Preu: 
10,00 €
Idioma: 

Oracio causal

Autor: 
Chimo Lanuza i Ortuño
Nº pagines: 
256

Oracio causal es una novela explicita, adulta; a cavall entre la passio jovenivola i la conformitat dels anys. En ella es tracta l'homosexualitat sense dobles llenguages ni desijos amagats, en pell i en carn, en tan desinhibida normalitat que choca, fent cloixir les convencions socials. La vida, en ocasions, fa recorreguts provisionals, diferents als habituals, com els autobusos d'una ciutat en obres, per a anar a parar al mateix lloc.

Preu: 
10,00 €
Idioma: 

La Ciutadella de Valencia

Autor: 
Enric Calvo i Dolz
Nº pagines: 
88

La Ciutadella de Valencia, construida per Felip V Borbo despres de la tragica derrota d'Almansa, fon -fins a la seua desaparicio- simbol omnipresent de la supressio per la corona castellana de les llibertats nacionals dels valencians. Aixina com en totes les fortificacions arreu del mon, la ciutadella es un bastio de defensa de la ciutat, en le cas de Valencia, es va construir per a reprimir els possibles alçaments populars. De fet, el torrello tenia els seus canons apuntant a l'interior de la ciutat.

Preu: 
8,00 €
Idioma: 

Miscelanees. A vora mar 2

Autor: 
Vicent Monzo i Exposito
Nº pagines: 
112

Serie de relats en valencià agrupats per tematiques: Carrers i racons del Cabanyal, Menjar i viure, Jocs de chiquets, Personages populars, i Costums i tradicions.

Preu: 
6,00 €
Idioma: 

Poemar

Autor: 
Miquel Castellano i Arolas
Nº pagines: 
104

Segon llibre de poesia de Miquel Castellano i Arolas. Conjunt de poemes materia amorosa.

Preu: 
6,00 €
Idioma: 

Pagines