Fontelles i Calvo guanyen la quarta edicio dels Premis de l’Institut

Es fallen els premis convocats per l’Institut d’Estudis Valencians en la seua quarta edicio. Els premis han recaigut en Antoni Fontelles i Enric Calvo, respectivament.

Antoni Fontelles ha guanyat el premi d’investigacio Lluïs Alcanyis en la seua obra “¿Cóm (mos) escriuen l'historia? Informacio i desinformacio en Operació AVL. El pacte llingüistic dels valencians.”. En esta edicio han format part del jurat, Manolo Gimeno, filolec, Sandra Ombuena, historiadora i Jesualt Masià.

El premi de creacio Manuela Solís i Claras ha segut per a la novela “Vida i fets del cavaller Huc de Moncada” de la que es autor Enric Calvo. Enguany han format part del Jurat l’arquitecte Rafael Medina, li'historiador Albert Cuadrado i Anabel Fernández, membres de l’Institut d’Estudis Valencians.

Els premis serán entregats el proxim dissabte 6 de maig en la gala d’entrega del Premi Llealtat que cada any otorga el Grup d’Accio Valencianista. L’acte tindra lloc en el restaurant La Hipica, de Valencia. Durant el transcurs de la nit es podran adquirir els dos llibres en una oferta molt interessant.

Data de l'acontenyiment: 
dissabte, 6 maig, 2023 - 19:45
Tipo activitat: 
Valencià