Es presenta en Capdet el segon numero de la revista Capdetania

L’associacio cultural Amigos de la Historia Caudetana ha presentat el segon numero de la revista Capdetania. Tierra de fronteras. Esta revista, dedicada als estudis sobre l’historia de Capdet te periodicitat anual i es un proyecte que avança cap a la seua consolidacio en l’aparicio d’este segon volum.

L’acte tingue lloc en l’iglesia del Carme del Convent de Sant Josep dels pares Carmelites i en ell participaren Antonio Conejero Rodríguez, president de l’associacio, Natalia Cuenca Conejero, directora de la revista, Francisco Gaspar Marco Sastre, vicepresident i membre de l’equip editorial i Alvaro Ponce Conejero, autor d’un dels articuls apareguts en este numero.

La revista conta entre atres en un articul que aborda un tema que per desgracia esta de plena actualitat degut a l’actual crisis sanitaria: Caudete en la pandemia de 1918 y su exagerada mala fama del que es autor Miguel Requena Marco. Tambe destaca La imagen escultórica del “Dulce Nombre de Jesús de Caudete” de Luis Guillermo García-Saúco Beléndez. Tanca este volum un estudi del caracteristic lexic capdetà del que es autor Miguel Requena Marco, Algunas palabras caudetanas.

Des d’aci volem felicitar a la Asociación Cultural Amigos de la Historia Caudetana per este nou exit en la seua lloable llabor divulgant l’historia de Capdet, eixa vila que durant sigles formà part del Regne de Valencia i que com es ben sabut enviava un representant a les Corts Valencianes, com a vila real que era.

Data de l'acontenyiment: 
dissabte, 15 giner, 2022 - 11:30
Valencià